Vad kan vi hjälpa till med?

Industrilackering av högsta klass

Välkommen att läsa mer om våra tjänster nedan!

I våra två stycken separata fabriker kan vi erbjuda allt ifrån grundläggande tvätt till avancerad detaljlackering. Hos oss har vi dels en automatiserad pulveranläggning som består av en alkalisk 3-stegs tvätt med en järnfosfatering och dubbla pulverboxar för jobb i större serier. Därefter har vi även en manuell anläggning som består av två mindre pulverboxar, två våtlackeringsboxar, en tvättanläggning med alkalisk tvätt samt en screentrycknings-avdelning.​

Vår kundkrets består idag av allt ifrån fåmansföretag till större koncerner, likaväl som privatpersoner.

pulverlackering

Pulverlackering

Pulverlackering passar på flera olika typer av gods och material. Vanligtvis tillämpar vi pulverfärg på metall, men tillämpningar på även plast blir allt vanligare.

Läs mer
Våtlackering

Våtlackering

Vissa produkter och material kan inte pulverlackeras, såsom allt i trä och även vissa plåtprodukter. Till dessa arbeten kan vi erbjuda våtlackering.

Läs mer
Representativ bild av tvätt och avfettning i form av vattendroppar

Tvätt & Avfettning

På Combi-lack har vi även två stycken tvättanläggningar om du önskar få tvätt eller avfettning på stora som små gods eller material.

Läs mer

Kontakta oss

Intresserad av att anlita COMBI-LACK?

Tveka inte att höra av er till oss! Skicka in din fråga genom formuläret eller slå oss en signal! Vi återkopplar så snart vi kan!